Luovuus ei vanhene koskaan, varsinkaan vuonna 2019

Posted by Jaakko Koivula on 1.1.2019 7:00

Olemme huomanneet, että asiakkaat tarvitsevat meiltä ennen kaikkea luovuutta. Jatkossa tulemme siis tarjoamaan juuri sitä. Vuonna 2019 Lanka Digital on Lanka Creative.

Luovuus ei vanhene koskaan. Jatkossa Lanka Creative keskittyy suunnittelemaan taikatemppuja yhdessä sinun kanssasi. Pelkkä internettiin huutaminen ei palvele enää ketään: ei asiakkaitasi eikä tavoitteitasi. Sen sijaan tarvitaan enemmän kokemusta, enemmän tunnetta ja enemmän luovuutta. Tässä Lanka Creative voi auttaa.

Yhdessä tekeminen on aina ollut Langan vahvuus. Teemme tiiminä töitä yhdessä, jolloin osaaminen ei rajoitu vain yhden asiantuntijan erikoisuuksiin vaan tarjolla on koko paletti visuaalisesta suunnittelusta palvelumuotoiluun tai analytiikkaan. Yhtä yhdessä toimimme jokaisen asiakkaamme kanssa ja autamme sinua tilanteessa kuin tilanteessa, mitä ne sitten ovatkaan. Lanka Digitalista käsin olemme voineet tehdä tätä vain tiettyyn pisteeseen asti. Hakusanamainonnan ylläpidosta on ollut pitkä matka miettiä sitä, mitä varsinaisesti kannattaisi tehdä, jotta markkinointi purisi ja sijoitus tuottaisi parhaimman voiton.

Lanka Creativella ei näitä rajoitteita ole. Uudistamme koko tapamme toimia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme löytäneet uuden loistavan tavan lähestyä yhteistyötä: aloitamme markkinointikuiskaajan työpajalla, jossa selvitämme palvelumuotoilun keinoin mitä taikuutta tilanteesi ja tavoitteesi oikein tarvitsee. Tämän perusteelle jalostamme ja toteutamme ratkaisun, joka palvelee juuri sinua ja tavoittaa juuri sinun asiakkaasi.

Ensimmäiset markkinointikuiskaajan työpajat on pidetty joulukuun aikana ja palaute niistä on ollut innostunutta. Työpaja kääntää esiin ideoita ja mahdollisuuksia hengästyttävällä tehokkuudella.

Olemme Langassa innoissamme päästessämme aloittamaan uutta vuotta uusissa vaatteissa ja aatteissa. Lankacreative.fi osoitteeseen rakentuvat Langan uudet sivut, joilta löydät tarkemmin tietoa taikuudesta ja kuiskaamisesta.

Hyvää joulua Lanka Digitalin puolesta ja onnellista uutta vuotta Lanka Creativesta.

SYTTYIKÖ LAMPPU?

OTA YHTEYTTÄ

Keskustelu