Markkinoinnin kokonaispalvelu - Rakkautta ensisilmäyksellä ja kosketuksella

Posted by Petri Rajamäki on 4.6.2019 13:13

Tästä olemme innoissamme juuri nyt: Olemme aloittaneet yhteistyön yritysryhmän kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme yhä monipuolisempia markkinoinnin kokonaisratkaisuja.

Verkkokaupan kasvun ja digitalisoitumisen myötä jokaisen tuotepakkauksen tulee olla yhä puhuttelevampi, kiinnittää huomiota ja herättää oikean ostamisen tunteen.

Lanka Creativen, Fabula Productionsin, Paperitaide Oy:n ja Papermarkin yhteistyönä voimme tarjota asiakkaille hallitun ja innovatiivisen markkinoinnin kokonaispalvelun, jossa yhdistyy tuotteen elinkaaren ja asiakaskokemuksen tukeminen palvelumuotoilusta markkinointiin, ja brändiviestin näkyminen kirkkaasti kaikilla yrityksen rajapinnoilla. Kokemuksemme kattaa pakkausten visuaalisen suunnittelun usean suomalaisen huippubrändin kanssa.

Ensimmäiset toteutukset ovat työn alla ja kaikki yritysryhmässä ovat aidosti innoissaan sen tuomista mahdollisuuksista.

Osana markkinoinnin kokonaispalvelua voimme tarjota asiakkaillemme myös elintärkeää dataa siitä, miten asiakas käyttäytyy, mitkä pakkauksen ominaisuudet hänen valintoihinsa myymälöissä tai tuotteessa vaikuttaa, ja miten brändi voi erottua hyvin viimeistellyllä pakkauksella ja tuoda tuotteeseensa asiakaskokemusta parantavia ominaisuuksia. Palvelumuotoilun pohjalla on siis paljon kokemusta ja tietoa.

Kokonaisuudessaan meillä on kyky ja osaaminen koko prosessin matkalta tuottaa koko jakelu palveluna vahvasti tiedolla ja kokemuksella varustettuna. Pystymme palvelemaan eri kokoisia yrityksiä pienimmästä kasvubrändistä aina merkittävän markkina-osuuden omaavalle hyllyjen ja verkkokauppojen nestorille.

Tiimiimme kuuluu osaamista myynnistä, pakkausten suunnittelusta ja palvelumuotoilusta sekä valmistamisesta sekä oikeiden kohderyhmien tavoittamisesta.

Haasta meidät rohkeasti tarjoamaan ratkaisu ja pyydä konseptia. Lanka Creative vastaa konseptissa palvelumuotoilusta, visuaalisesta suunnittelusta ja markkinoinnin konsultoinnista.

Haluamme laittaa itsemme peliin, jotta voisit loistaa asiakkaallesi.

SYTTYIKÖ LAMPPU?

OTA YHTEYTTÄ

Keskustelu