Mitä Lanka Creative tekee?

Konsultointia vahvalla toimeenpanokyvyllä

MITÄ MARKKINOINNILLESI KUULUU?

Haluaisitko parantaa yrityksesi näkyvyyttä tai saada ammattilaisen arvioinnin nykyisille markkinoinnin kampanjoille? Strateginen konsultointi on yrityksellesi paras vaihtoehto, jos ette tiedä, mitä kokonaisuuden tulisi sisältää, mutta haluaisitte konsultointiapua markkinoinnin saralla.

Konsultointiimme kuuluu oikeiden medioiden ja somekanavien suosittelu sekä analysointi kohderyhmästänne riippuen. Markkinoinnin avulla varmistetaan oikean yleisön ohjaaminen yrityksesi kanaville, ja sitä kautta saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi. 

Kirkastamme nämä tavoitteet ja autamme asiakastamme kokonaisvaltaisesti markkinoinnin projektien johtamisessa sekä tulosten analysoinnissa.

 
 

TUOTANNOT

Innostumme luovasta tekemisestä asiakkaidemme kanssa yhä uudestaan. Ideoiden polttoaineena on asiakaidemme brändi ja sen luovat ilmentymät. Tuotantomme lopputuloksena voi olla mikä tahansa ilmentymä, jonka tavoitteena on nostaa brändisi tunnettuutta tai myyntiä.  

Palvelumuotoilu

Asiakaslähtöinen suunnittelu, palvelu- ja tuotekonseptointi.

 

Visuaalinen suunnittelu

Yrityksen visuaalisen identiteetin luominen ja kirkastaminen, kuvastrategiat, pakkaussuunnittelu - ja kaikkea siltä väliltä.

 

Sisällöt ja toteutukset

Kuva, blogi, video tai podcast - tuotannot, jotka henkivät brändiviestisäsi ja hurmaavat kohdeyleisösi.  

TEHDÄÄNKÖ JOTAIN KIVAA YHDESSÄ?

OTA YHTEYTTÄ