Mitä Lanka Creative tekee?

Konsultointia vahvalla toimeenpanokyvyllä

MITÄ MARKKINOINNILLESI KUULUU?

Haluaisitko parantaa yrityksesi näkyvyyttä tai saada ammattilaisen arvioinnin nykyisille markkinoinnin kampanjoille? Strateginen konsultointi on yrityksellesi paras vaihtoehto, jos ette tiedä, mitä kokonaisuuden tulisi sisältää, mutta haluaisitte konsultointiapua markkinoinnin saralla.

Konsultointiimme kuuluu markkinointistrategianne nykytila-analyysi, oikeiden medioiden ja kanavien suosittelu sekä analysointi kohderyhmästänne riippuen. Markkinoinnin avulla varmistetaan oikean yleisön ohjaaminen yrityksesi kanaville, ja sitä kautta  liiketoimintatavoitteesi saavuttaminen. 

Kirkastamme nämä tavoitteet ja autamme asiakastamme kokonaisvaltaisesti markkinoinnin projektien johtamisessa sekä tulosten analysoinnissa.

 
 

TUOTANNOT

Innostumme luovasta tekemisestä asiakkaidemme kanssa yhä uudestaan. Ideoiden polttoaineena on asiakaidemme brändi ja sen luovat ilmentymät. Tuotantomme lopputuloksena voi olla mikä tahansa ilmentymä, jonka tavoitteena on nostaa brändisi tunnettuutta tai myyntiä.  

Kohderyhmät

Ajantasaiseen markkinatutkimukseen pohjautuva näkemys otollisimmista kohderyhmistä ja niiden tavoittamisesta.

 

Visuaalinen suunnittelu

Yrityksen visuaalisen identiteetin luominen ja kirkastaminen, kuvastrategiat, pakkaussuunnittelu: aina palveluista tuotteisiin asti.

 

Tone of voice

Mitä yrityksesi sanoo ja miten? Yhteiskunnalliseen analyysiin ja yrityksesi brändi-ilmeeseesi perustuvat suositukset vaikuttavista sisällöistä ja keinoista niiden jakeluun. 

TEHDÄÄNKÖ JOTAIN KIVAA YHDESSÄ?

OTA YHTEYTTÄ